Back to all jobs

Software Developer

Stockholm, Sweden
Full Time

Gillar du att lösa utmanade programmeringsproblem och att samtidigt skapa samhällsnytta? Hos tendmill arbetar du i gränslandet mellan myndigheter och företag för att skapa en effektivare upphandlingsprocess som genererar stort värde för alla parter. Som Software Developer hos oss kommer du att få använda den senaste tekniken för att på ett innovativt sätt lösa de tuffa utmaningar som myndigheter och företag i foodservicebranschen står inför inom offentlig upphandling. Du kommer att bli en del av ett team som passionerat arbetar för att alltid finna den bästa lösningen för våra kunder. Om du brinner för att jobba med moderna tekniker och metodologier, samt trivs med att alltid ha ett nytt intressant problem att sätta tänderna i så tror vi att du kommer stormtrivas hos oss på tendmill.

What you'll do

I rollen som Software Developer hos tendmill kommer du att vara med och driva utvecklingen av vårt nästa affärsområde, med tilltänkta användare i både Sverige och Europa. Du kommer att arbeta nära kunderna och vara en del av utvecklandet från förstaraden kod till slutprodukt. Du kommer att få möjligheten att bygga på vår stack och vara en drivande kraft i att tillse att vi kan ta de tekniska beslut som är nödvändiga för att kunderna ska bli nöjda och för att vi ska kunna leverera en produkt som är attraktiv på lång sikt.

Vi är ett ungt team på tendmill. Vi har rest över 10 MSEK och vi har en aktiv och engagerad styrelse av toppklass inom branschen. Vi vill att du ska vara en del av denna resa och vi kommer att erbjuda dig en konkurrenskraftig lön samt ett bra incitamentsprogram. Utöver det, erbjuder vi en arbetsmiljömiljö där du kan testa dina egna gränser och där vi vill facilitera att du löpande kan utvecklas inom de områden som du brinner för.

Who you are

  • Du har en bra datalogisk grund och förståelse för såväl teoretiska som praktiska koncept
  • Du trivs med att arbeta i en startupmiljö, eller är intresserad av att bli del av en sådan, där det fattas snabba beslut och är högt i tak.
  • Du kan arbeta mot gemensamma långsiktiga mål och självständigt sätta upp relevanta delmål för att nå dit.
  • Du har erfarenhet av mjukvaruutveckling (antingen genom akademisk utbildning eller praktiskt arbete).

Vår stack består idag utav NodeJS, TypeScript, Rust, Express, psql, knex och Elastic i backend och React, Next i frontend. Det är en fördel att vara bekväm i något utav dessa men samtidigt så tror vi även på viljan att lära sig.

Intresserad? Maila vår CTO axel@tendmill.se

Our perks

The benefits of remote work, work where you perform the best!
Flexible public holidays, swap days off according to your values and beliefs.
Snacks at the office, working in the food industry has its perks!
Job Summary
Department
Engineering
Location
Stockholm, Sweden
Job type
Full Time
Apply Now