Träffa vår unika

Sökalgoritm

tendmills unika sökalgoritm ger förslag per position på vad som bäst matchar ställda egenskapskrav och rankar automatiskt artiklar baserat på dess namn och produktegenskaper.

Se tillgängliga upphandlingar

Vi hämtar hem pågående upphandlingar från alla relevanta källor. Med ett knapptryck är du igång med anbudsarbetet. Vi ger notis så fort en ny upphandling är annonserad och tillgängliggör samtliga tillhörande dokument.

Strukturera arbetet med olika upphandlingar

När du börjar arbeta med en upphandling skapas ett workspace där du får en överblick av alla delupphandlingar, nödvändiga dokument samt frågor & svar.

Se konkurrensläget per position

Vår sökalgoritm ger inte bara en bra överblick av ens egna artiklar, vi visar även hur konkurrenssituationen ser ut på varje position. Det gör det enkelt att arbeta smart med anbudsstöd.

Lägg till artikel
Se kravuppfyllnad
Ändra krav
Lägg kommentarer

Frågor & svar

Boka Demo
Behöver vi ladda upp våra egna produktlistor hos er för att komma igång?

Nej ni behöver inte göra något för att komma igång med tendmill givet att er artikelinformation finns på Dabas, validoo eller GS1 DK. Så som det bör vara.

Hur lång tid tar det från att en artikels produktinformation i Dabas eller Validoo ändrats till att detta även syns i tendmill?

Vi gör hämtningar från Dabas och Validoo varje dag. Eventuella förändingar på en produkt blir synliga senast nästkommande dag.

Var hämtar ni produktinformationen ifrån?

Vi hämtar produktinformation från Dabas, Validoo och GS1 DK.