beehive

beehive är det nya sättet att arbeta med upphandlingar och uppföljning för upphandlande myndigheter och stora inköpsorganisationer

beehive är det självklara valet för dig som vill ha stöd i upphandlings- och inköpsprocessen. Vi använder er inköpsdata för att automatiskt generera färdiga positioner med en helt uppdaterad kravställning, integrerade frågor och svar, samt en helautomatisk anbudsutvärdering med stöd för skräddarsydd utvärderingsmetod.

Klick.
Upphandlingen är klar.

Nu behöver du inte lägga tid på att skapa en massa positioner. Vi löser det automatiskt med vår unika algoritm. Har ni unika behov? Inga problem, vår algoritm kan du anpassa helt själv i ett användarvänligt gränssnitt.

Generera positioner med hänsyn till er organisations målsättningar.
Kravställning som är optimerad för maximal konkurrens och kvalité.
Ny samarbetspartner? Den datan hämtar vi med ett click.
Data från tidigare system eller olika grossister? Inga problem.

Få full kontroll när upphandlingen är publicerad med vår Frågor & Svar funktion.

Vi har integrerat frågor & svar så du får full kontroll under hela processen. Vi har stöd för frågor på både avtals- och positionsnivå. På positionsnivå kan du testa frågornas effekt på konkurrenssituationen innan du svarar. Som vanligt görs detta med ett knapptryck.

beehive gör utvärderingen åt dig.

När anbuden är inlämnade analyserar beehive anbuden åt dig helt efter er valda utvärderingsmetod. Vi har stöd för att även utvärdera hur väl anbud bidrar till era organisationsspecifika mål eller exempelvis anbudets klimatpåverkan.

100% koll på era inköp och vad ni kan förbättra

beehive hjälper inte bara till innan och under själva upphandlingsprocessen. Med beehive får du det ultimata verktyget för att följa upp era inköp, priser, målsättningar och sortimentsförändringar.

Automatiskt genererad upphandling

Vi använder vår AI-baserade sök- och matchningsalgoritm för att automatiskt skapa tusentals färdiga positioner baserat på era inköp.

Frågor & Svar

Med beehive så kan du hantera frågor och svar direkt i plattformen och enkelt se hur frågan påverkar konkurrenssituationen och därefter ge ett svar.

Utvärdering & uppföljning

I beehive så utvärderar vi ALLA positioner automatiskt oavsett kravtyp och ger dig möjlighet att följa upp era inköp utefter era mål.

Skräddarsy rapporter

I beehive kan du enkelt skapa egna rapporter helt utefter dina behov. För rapporterna kan det skapas automatiserade utskick till medarbetare där du själv väljer frekvens och mottagartyp.

What our customers are saying

Med tendmill effektiviserar vi vårt anbudsarbete samtidigt som deras data ger oss en unik möjlighet att arbeta datadrivet med produktutveckling.

Peter Persson
Key Account Manager, Fontana

Med vår breda portfölj är tendmill ett utmärkt verktyg för att få en översikt av marknaden samt gå ner på detaljnivå och se till att våra produkter uppfyller offentlig sektors kravställning.

Henrik Stierna
Marketing Manager, Orkla Foods Sweden

Vanliga frågor

Boka Demo
Följer er funktion för Frågor & Svar sekretesskraven?

Absolut, vi har utvecklat Frågor & Svar tillsammans med upphandlande myndigheter så att det uppfyller sekretesskraven.

Vad krävs för att byta till ert system?

Mer eller mindre inget arbete krävs för er som upphandlande myndighet att komma igång med beehive. Er data från tidigare system läser vi in åt er utan problem.